Никой не ни е обещавал пари и постове. Тези хора,

...
Никой не ни е обещавал пари и постове. Тези хора,
Коментари Харесай

Радулов: В ПП им казват Кирил и Асен, а Трифонов никак не го наричахме, само го гледахме

Никой не ни е обещавал пари и постове. Тези хора, които се отделихме от Има Такъв Народ, не сме известни като хора, които могат да бъдат подлъгани с постове или пари. Това сподели някогашният народен представител от „ ИТН “ проф. Николай Радулов, който в този момент е самостоятелен, в ефира на бТВ.

По думите му допустимо е в лични диалози на някои от напусналите да е било предлагано присъединяване в листите на „ Продължаваме промяната “.

„ В диалога, в който аз участвах, беше упоменато, че в случай че ние по-нататък пожелаем, ще се водят диалози за включване в листите, само че никой до момента не е разговарял “, съобщи той.

Проф. Радулов добави, че е взел участие в един диалог с Кирил Петков:

„ Много другарски протече, ние в Има Такъв Народ не бяхме привикнали на подобен либерален метод, при който и Асен Василев, и Кирил Петков ни споделят – тук, като си беседваме между тях, ни казвайте Асен и Кирил. Никак не го наричахме Слави Трифонов, ние го гледахме, той си говореше от самото начало “, съобщи проф. Радулов.

„ Хората споделиха – ние желаеме да се борим с корупцията, да имаме по-малко престъпност, да работи стопанската система – в случай че вие сте съгласни с това, дано да работим дружно “, изясни още депутатът.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР