Никой не ни е обещавал пари и постове. Тези хора,

...
Никой не ни е обещавал пари и постове. Тези хора,
Коментари Харесай

Проф. Николай Радулов: На отделилите се от ИТН не са обещавани пари и постове

Никой не ни е обещавал пари и постове. Тези хора, които се отделихме от Има Такъв Народ, не сме известни като хора, които могат да бъдат подлъгани с постове или пари. Това сподели в предаването „ Лице в лице “ по бТВ някогашният народен представител от „ ИТН “ проф. Николай Радулов, който в този момент е самостоятелен депутат.

По думите му допустимо е в лични диалози на някои от напусналите да е било предлагано присъединяване в листите на „ Продължаваме промяната “.

„ В диалога, в който аз участвах, беше упоменато, че в случай че ние по-нататък пожелаем, ще се водят диалози за включване в листите, само че никой до момента не е разговарял “, съобщи той.

" Мисля, че към момента в политиката има място за ляво, дясно и център, само че обстановката, в която сме сложени от гласоподавателя, допуска да се работи в доста странни комбинации. В обединението, в която участвах, беше за противопоставяне на ГЕРБ, на корупцията, хората желаеха да се махне Гешев ", изясни още проф. Николай Радулов.

" Виждаме, че Борисов продължава да морализаторства от екраните, обвинявайки за всичко хората, управлявали шест месеца, а в действителност виновността е на неговото 12-годишно ръководство. Всичко това приказва, че е възприел концепцията на Гьобелс, че когато повтаряш доста пъти една неистина, хората я възприемат за истина. Създадената от него структура работи против всичко и всички в политиката и до момента в който не бъде разрушена, няма по какъв начин да има устойчиво ръководство ", съобщи още проф. Радулов.

Той разяснява и възможностите за основаване на държавно управление с втория и третия мандат, връчван от президента.

" Мисля, че по-скоро ще има нови избори. Щом в обединението нямаше синхрон за битка с корупцията, очевидно би трябвало да има нови избори, " изясни проф. Радулов.

Независимият народен представител уточни, че дружно с останалите напуснали ПГ на Има Такъв Народ народни представители са имали доста другарски диалог с Кирил Петков и Асен Василев за поддръжка на кабинет с министър председател Асен Василев.

" Ние в Има Такъв Народ не бяхме привикнали с подобен либерален метод. Хората споделиха - ние желаеме да се борим с корупцията, стопанската система да работи ", акцентира проф. Николай Радулов.

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в!

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР