Никой не може да си отговори на въпроса как повече

...
Никой не може да си отговори на въпроса как повече
Коментари Харесай

Как над 20 полета на малката щерка на Путин до Германия са останали незабелязани?

Никой не може да си отговори на въпроса по какъв начин повече от 20 полета на дребната щерка на Владимир Путин – Катерина Тихонова до Германия, са останали незабелязани.

Дори и немските органи за сигурност са проспали многочислените й пътувания до Бавария, сочат разкрития на сп. „ Шпигел “ и съветската проверяваща платфомра „ Istories “.

Те разкриват, че от 2015 година насам, Катерина Тихонова е пътувала до Германия повече от 20 пъти.

По всяка възможност дъщерята на Путин е била придружавана от въоръжени телохранители на съветската Служба за сигурност към президента.

Очевидно обаче въпросните пътувания не са създали усещане нито на немската полиция, нито на разузнаването, при все, че Тихонова е летяла до Германия с същинското си име.

Факт е, че за преобладаваща част от политиците, персоналният живот в никакъв случай не е нещо персонално. Обикновено, колкото и да им е неприятно им се постанова да свикнат с този факт и чувството, че живеят в самобитен аквариум.

Е, в този ред на мисли, Владимир Путин безспорно прави изключение, тъй като персоналният му живот си остава цялостна тайнственост.

Пътуванията на щерка му са регистрирани вследствие на прихванати резервации за полети, копия на паспорти и данни от една италианска виза под номер ITA031963667. Само едно от пътуванията на Тихонова е било видяно от немските служби през 2019 година и то напълно инцидентно. По-нататъшното следене на данните обаче не е дало резултати.

Себастиан Фидлер, който е специалист по сигурността и народен представител от ГСДП – разкритикува остро неуспеха на службите: „ Въоръжени телохранители на съветския президент се разхождат неусетно из Бавария и никой не се интересува от този факт “, съобщи той, представен от NTV.

По всяка възможност по-малката дъщеря на Путин е пътувала до Германия, с цел да се срещне с мъжа, с който от дълго време поддържа персонална връзка. Става дума за Игор Зеленски – съветски създател, който не е родственик на украинския президент Володимир Зеленски.

До април тази година Игор е бил началник на Баварския държавен балет и вероятно е татко на четиригодишната през днешния ден щерка на Тихонова.

Кремъл, Тихонова и Игор Зеленски оставиха без отговор запитвания на немски медии за въпросните пътувания.

Източник: lupa.bg



 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР