Никой не може да разбере играта на във ВИП Брадър,

...
Никой не може да разбере играта на във ВИП Брадър,
Коментари Харесай

Биг Брадър свали маската на Тото! Ето как рапърът драпа за победата:

Никой не може да разбере играта на във ВИП Брадър, даже самите продуценти.

След като 40 дни спа и се търкаля по диваните, ту ухажваше Мегз, ту Ваня Щерева, внезапно нощес съобщи, че му е все тая ще остане ли в играта или не, или пък кого ще номинира.

„Тук не е затвор и доста добре го знаеш. Ако толкоз ти е доскучало, знаеш от кое място се излиза“, не устояха нервите на изповедника и господаря на Къщата.

Рапърът внезапно даде заден и изясни, че няма да излезе и дори ще се бори за успеха. Това го осенило, когато сътрудника му влезнал в Къщата да пее на сватбата и му споделил да не се предава и да не разочарова почитателите.

„Длъжен съм поради него и поради всички, които ме обичат да остана и да се боря“, извъртя плочата Тото. „Вън има доста хора, които ми имат вяра. Имаме ужасно доста почитатели. Аз съм задължен да заставам тук до последния ден и да оправдая доверието им“, издекламира той.

Така тактиката му беше разобличена от самия Биг Брадър. Рапърът мислеше да мине сред капките. Той реши да ограничи присъединяване си в играта единствено до деликатно подбрани обстановки. Да отбрани някоя дама, да направи забележка на нападателния началник Петров. Да премерва деликатно изявите си в по- напечените обстановки, едвам подсети за себе си. Веднъж обаче си изпусна нервите против щеф Петров и за малко да го удари. А в останалото време да се скатава по ъглите и да спи.

Някои от съквартирантите обаче видяха, че рапърът е много загадъчен. Не приказва за живота си на открито. Не споделя нищо за себе си.

От дълго време се приказва, че Тото е любимецът за продобиване на формата. Понеже  имал доста почитатели измежду младежите.

За да спечелиш такова предаване, би трябвало да имаш освен пищящи ученички на концертите си, само че и да покажеш темперамент.

А Тото май си не помни характера на открито.
Източник: senzacia.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР