Никой не може да докаже наличието на картел, в Румъния

...
Никой не може да докаже наличието на картел, в Румъния
Коментари Харесай

Марешки: Държавата или ще се разбере с Лукойл, или той ще продава на по-ниска цена

Никой не може да потвърди съществуването на картел, в Румъния го потвърдиха за същите играчи, в България няма картел и когато няма, към този момент би трябвало страната да се намеси по някакъв метод, съобщи Веселин Марешки в Студио Хъ по Телевизия 7/8.
Нямам визия дали страната желае да купи бензиностанциите на тези, кои не се оправят. Аз не продавам, закупувам нови терени, уголемявам бизнеса, намирам салдото сред интереса на жителя и бизнеса. Няма потребност да ограбиш жителите и да си удовлетворен, може да правиш положителни неща и отново да си удовлетворен, добави Марешки.

Важното е хората да стартират да купуват на обективни цени, доста други играчи ме следват, които що годе продават на естествени цени. Добре ще е, в случай че страната да даде складови бази на всеки един състезател на пазара, да си вкара горива извън и да може да търгува. Искат хората да ми дават гориво, аз няма по какъв начин да го вкарам в България. Това ще бъде едно от най-силните неща, страната да помогне за възстановяване на конкурентната среда в България, сподели още Марешки.

Още един състезател – страната, единствено може да усъвършенства конкурентната среда и да докара до изгода за потребителите. Държавата и Лукойл ще се схванат, и дружно ще продължат да вършат същото, което вършат до момента. Но в случай че по някакъв метод не се стигне до такава степен, аз нямам доверие, те няма по какъв начин да го изтласкат. Лукойл е доста мощна компания, по-скоро ще създадат по този начин, че тя да се преценява и да продава на по-ниска цена, съобщи още Марешки.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР