Никой не ми е дал записите. Издирването на тези дискове

...
Никой не ми е дал записите. Издирването на тези дискове
Коментари Харесай

Хаджигенов разкри къде е намерил кадрите с полицейския бой

" Никой не ми е дал записите. Издирването на тези дискове продължи съвсем 13 месеца. Откакто е основана комисията получих подпомагане на Министерство на вътрешните работи и с тяхна помощ издирихме 15 диска досега. На последната локация, която им подадох, намерихме тези дискове - в Столична дирекция на вътрешните работи ".

Това съобщи в предаването " Политически НЕкоректно " Николай Хаджигенов, народен представител от " Изправи се БГ! Ние идваме! ". Той беше безапелационен, че в парламентарната комисия, която управлява, ще бъдат спазвани законите, " даже със запетайките ". Хаджигенов и Министерство на вътрешните работи шефът Бойко Рашков демонстрираха записите в Народно събрание предишния петък.

Кадри, на които се вижда по какъв начин служители на реда влачат и ритат протестиращи, бяха показани на съвещанието на парламентарната комисия, която ревизира данни за полицейско принуждение на миналогодишните антиправителствени митинги. Видеото е без тон и е от камера, ситуирана на постройката на Министерския съвет.

По-рано денем депутатът от ГЕРБ Радомир Чолаков разяснява в предаването " Неделя 150 " на БНР, че фрагментите с принуждение са били крити в други чекмеджета, а не в тези на ГЕРБ.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР