Никой не казва, че въоръжението ще бъде заменено веднага, а

...
Никой не казва, че въоръжението ще бъде заменено веднага, а
Коментари Харесай

Иванов: Решението за военна помощ ни дава авторитет пред НАТО

Никой не споделя, че въоръжението ще бъде сменено незабавно, а че има директна и непосредствена връзка, само че това е значим мотив. България, показвайки, че е способна да бъде виновен член на Европейски Съюз и НАТО, ще има доста повече причини да търси на собствен ред взаимност за своите потребности, когато става дума за потреблението на ресурсите на тези съюзи. Така съпредседателят на " Демократична България " Христо Иванов разяснява решението на Народното събрание да изпрати военна помощ на Украйна.

Ясно споделя решението, че преценката за това какво можем да дадем без да понижаваме нашите качества е на изпълнителната власт, т.е това решение по никакъв метод не дефинира какво тъкмо, по кое време и по какъв начин ще дадем. Това би трябвало да стане единствено дотолкоз, доколкото не понижава нашите качества, сподели още Иванов и изясни, че депутатите първо ще изчакат формалния отчета пред Народно събрание какви са опциите и ще ги разясняват тогава.

Иванов разяснява и упреците, че страната ни ще даде остарялото си оръжие на Украйна, а ще чака да получи ново: Това са много повърхностни съпоставения. Украинците желаят това оръжие. Имайки поради, че става въпрос за стандартен спор доста огромен и за войска, която е привикнала да употребява подобен вид въоръжение, на тях това ще им свърши работа. Щом те самите го желаят, това ние да им го предоставим, не е въпрос на липса на морал от наша страна.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР