Никой не искаше спортната комисия. Това е лесно доказуемо –

...
Никой не искаше спортната комисия. Това е лесно доказуемо –
Коментари Харесай

ДПС: Никой не искаше спортната комисия. Това е лесно доказуемо – има общ чат, в който участват Радослав Василев и Кирил Петков - Топ новини

Никой не искаше спортната комисия. Това е елементарно доказуемо – има общ чат, в който вземат участие Радослав Василев и Кирил Петков. Това заяви Станислав Анастасов, народен представител от ДПС, в ефира на бТВ.

„ Това е тотално неуместно. Ние демонстрираме сега едно схващане за политиката, тя е тежко битовизирана. Заради тези Радини безредици, ние оставяме решаването на терзанията и проблемите на българските жители настрани ”, счита той.

Според него това, което е говорено на Председателски съвет, могат да го приказват ръководителите на партиите: „ ДПС има положителни специалисти за всички комисии. Ние декларирахме комисии, които никой не искаше. Изчакахме всички да си кажат претенциите, с цел да проработи Народното събрание. ”

„ Всички споделят на Радостин Василев Руди, само че не може три дни да се занимаваме с персоналните му мераци, с цел да води реваншизъм и контрареваншизъм. Политическа партия обявиха правната, енергийната, районната, обществената и антикорупционната комисия. Да виждате тук комисия на младежта, децата и спорта? ”, добави той.

Анастасов съобщи, че всички комисии са значими: „ Това, че някой управлява комисии, то той има по-висока отговорност за нейната работа, а не да се взимат решения от него – те се взимат от болшинство. Въпросът с бюджета е да забележим какво ще стане в дълготраен проект. Трябва да имаме изясненост какви политики ще следваме, другояче отиваме в предизборно говорене. ”

„ В случая с еврото – ние бързаме, тъй като доходността по облигациите доближава равнищата на един потребителски заем. Мисля, че връзката в последната година беше общоприет недостатък. Нашата роля е да разбираем на понятен език какво вършим ”, счита още той.

Той съобщи, че за постигането на постоянен кабинет и работещо държавно управление, ДПС ще направи вършим това, което правеха и до момента: „ Ще поддържаме положителния звук, ще отстъпваме там, където е належащо, с цел да върви разговорът сред всички. Виждаме обаче един човек да кара цялата парламентарна група да минира процеса. ”

„ Добрият звук включва поддръжка за всеки един мандат, който си слага за дневен ред този на българските жители. Доколкото се занимаваме с Радини безредици и Кирил Петков, не виждаме нещо, което може да се поддържа там ”, добави още той.
Източник: topnovini.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР