Никой не иска да се разделя с любимия, но понякога

...
Никой не иска да се разделя с любимия, но понякога
Коментари Харесай

Ето кои хора понасят най-трудно раздялата

Никой не желае да се разделя с обичания, само че от време на време просто няма различен излаз. Следват разрушено сърце, любовна тъга и дълъг оздравителен интервал, само че след тази фаза хората нормално се вземат в ръце, а някои даже изпитват облекчение.

Около раздялата може да има доста фактори. Освен обидата, която единият от двамата евентуално таи у себе си, е допустимо да изпитваме отчаяние, настървение, самосъжаление. Психолозите ще ви кажат, че тези усеща са естествени, само че все пак, когато продължат прекомерно дълго или се засилят до степен, че да ни унищожават вътрешно, е належащо да потърсим профилирана помощ и да се вслушаме в мнението на близките.

За някои раздялата е повече от мъчителна. Хората, родени под тези зодиакални знаци, се оправят по-трудно с раздялата и избират да запазят връзката си, без значение какъв брой токсична е била тя. Те би трябвало да работят повече над самочувствието си.

Рибите имат златно сърце. Но за жал тяхното благодушие ги кара да гледат на живота през розови очила. Затова нормално възприемат единствено позитивните черти на партньора/партньорката и остават напълно слепи за негативните. Така пропущат да видят алените лампички, разрешават да ги третират зле и оправдават всяка неточност на другия. Дори в случай че връзките им станат неспасяеми, Рибите не се разделят и се пробват да поддържат мечтания съвършен облик на партньора/партньорката.

Емоционалният Рак обича любовта. Той не се впуска елементарно в интимна връзка, само че когато се случи, има доста високи упования и има вяра, че е разкрил любовта на живота си. При първите признаци, че нещата не вървят, Ракът е податлив да пренебрегва предупредителните сигнали, тъй като е влюбен до уши и се съпротивлява гневно против възможна разлъка. Раците остават в нещастната връзка до тогава, до момента в който към този момент нямат избор и са принудени да сложат край.

Интимните връзки на Девите се отличават с високи условия и проблеми с доверието. Те дълго търсят идеалния партньор/партньорка и когато мислят, че са го/я намерили, се вкопчват крепко в него/нея. Възникнат ли несъгласия и спорове, те се стараят с всички сили да ги разрешат – даже за някои неща към този момент да е прекомерно късно и връзката да е обречена.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР