Никой не иска да се бута в задръстване или в

...
Никой не иска да се бута в задръстване или в
Коментари Харесай

Ново: Google maps позволява да се избягват тълпи заради риск от Ковид

Никой не желае да се бута в запушване или в тълпи от хора, до момента в който е на открито. Нова функционалност на Гугъл Maps разрешава да се заобикалят натоварени региони.

Благодарение на непрекъснатото развиване на системата, тя към този момент разрешава да разберете какъв брой е претрупан регионът, към който сте се запътили. Новата функционалност " Натовареност на региона " (Area Busyness) в Гугъл Maps оказва помощ за решаването на този проблем, като акцентира по кое време регион във вашия квартал или част от града ви е най-натоварен, тъй че можете да планирате пътуването си по метод, който заобикаля тълпите.
Гугъл Maps ще известява за горски пожари - ето по какъв начин приложението ще може да оказва помощ
Гугъл Maps пусна предупредителна нова функционалност, която ще ви помогне да се спасите от смъртоносни горски пожари. От октомври нов алтернатива...
Прочети повече
При доближаване на мечтаната околност, светва иконка " претовареност “. Когато региона се появи, оранжевата икона на заета зона стартира да пулсира. Ако докоснете иконата, ще можете да видите информация за региона, в това число лентова графика, показваща какъв брой обитаем е сега, и записка за това по какъв начин настоящият брой хора се съпоставя със междинния ден и час.

Функцията ви разрешава да превъртате през всеки ден от седмицата, с цел да видите общоприетите тълпи, което значи, че можете да планирате пътуванията си авансово по отношение на това какъв брой хора има. Новата алтернатива би трябвало да помогне за по-малкото разпространяване на Ковид.

Още от ТЕХНОЛОГИИ:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР