Никой не идва на този свят, за да оправдае чуждите

...
Никой не идва на този свят, за да оправдае чуждите
Коментари Харесай

Само за дами: Ето 7 неща, които трябва да спрете да очаквате от другите

Никой не идва на този свят, с цел да оправдае непознатите упования, а да бъде благополучен. За да започнете още през днешния ден да работите върху добруването си, вижте дали не вършиме следните седем неща, от които е удачно да се отървете.

1. Спрете да очаквате хората да се съгласят с вас
Заслужавате да сте щастливи. Заслужавате да живеете пълноценно. Не позволявайте на непознатите отзиви да ви карат да забравите за това. Не сте пристигнали на този свят, с цел да оправдаете упованията на другите и не би трябвало да мислите, че другите хора би трябвало да оправдават вашите. Колкото повече одобрявате личните си житейски решения, толкоз по-малко утвърждение имате потребност от някой различен. Трябва да се осмелите да бъдете себе си и да следвате интуицията си, колкото и ужасно или необичайно да се окаже в действителност. Успехът е да живеете живота си щастливо и по собствен личен метод.

2. Спрете да очаквате да бъдете уважавани повече, в сравнение с почитате себе си
Истинската мощ е в душата и духа, а не в мускулите. Трябва да вярвате в себе си, да бъдете себе си и да имате желанието да действате по съответния метод. Решете сами, че занапред нататък в никакъв случай повече няма да молите някого за обич, почитание и внимание към вас. Вие сами би трябвало да ги деянията към вас. Важно е да бъдете благи с другите, само че още по-важно е да бъдете благи със себе си. Когато практикувате самоуважение и обич към себе си, вие си давате опция да бъдете щастливи.

3. Спрете да очаквате (и да имате нужда) другите да ви харесват
Никога не забравяйте личната си цена. Прекарвайте време с тези, които ви ценят. Без значение какъв брой сте положителни към хората, постоянно има някой, който ще ви подлага на критика. Усмихнете се, игнорирайте тези хора и продължете напред.

4. Спрете да очаквате хората да се впишат във вашата визия за тях
Да обичаш и уважаваш другите хора, значи да им позволиш да бъдат себе си. Когато спрете да очаквате хората да се държат по избран метод, може да започнете да оценявате самия себе си. Бъдете деликатни и уважавайте хората такива, каквито са, а не какви желаете да бъдат.

5. Спрете да очаквате хората да схванат какво мислите
Хората не могат да четат мисли. Те в никакъв случай няма да схванат по какъв начин се чувствате, в случай че не споделите. В живота би трябвало да поддържате връзка с хората намерено и дейно.

6. Спрете да очаквате близките да се трансформират фрапантно
Ако вашият обичан човек има табиет, който се надявате да изчезне с времето, тогава най-вероятно това няма да се случи. Ако в действителност имате потребност той да промени нещо, бъдете почтени и сложете всички карти на масата, тъй че този човек да разбере по какъв начин се чувствате и какво би трябвало да направи. Или приемате кои са те, или избирате да живеете без тях.

7. Спрете да очаквате останалите да бъдат добре от самото начало
Бъдете по-добри към хората, в сравнение с би трябвало, тъй като всеки, който срещате, води борба с живота, тъкмо като вас. Зад всяка усмивка или демонстрация на мощ се крие вътрешна битка. Не забравяйте, че прегръщането на светлите моменти в живота не значи да игнорирате тъмните. Подкрепата, шерването и помощта на хората е една от най-големите награди в живота.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР