Никой не го обича и тя не се наема да

...
Никой не го обича и тя не се наема да
Коментари Харесай

Хилари Клинтън напада Бърни Сандърс: Никой не го обича

" Никой не го обича " и тя не се наема да гласоподава за него, в случай че той се изправи наесен против Тръмп като претендент на демократите - Хилари Клинтън удостовери в нов документален филм, че не е дала прошка на своя бивш противник Бърни Сандърс, и разгневи последователите на сенатора социалист от Върмонт, съобщи Франс прес, представена от Българска телеграфна агенция.

Във кино лентата, наименуван " Хилари ", който се чака да бъде пуснат на платформата Хулу при започване на март, изгубилата президентските избори от 2016 година съперничка на Доналд Тръмп насочва ред нападки против 78-годишния сенатор, заемащ през днешния ден втора позиция след някогашния вицепрезидент Джо Байдън в изследванията във връзка битката за номинацията на демократите.

" Той беше седял в Конгреса години наред и единствено един сенатор го поддържа. Никой не го обича, никой не желае да работи с него, той не е приключил никаква работа ", декларира във кино лентата някогашният държавен секретар на Съединени американски щати.

Хилари Клинтън пази и сенаторката Елизабет Уорън, също желаеща да се включи в президентската конкуренция. Според Уорън Сандърс й декларирал в частен диалог, че една жена не може да завоюва през ноември против Доналд Тръмп. Сандърс прочее отхвърли това.
" Това е методът, по който работи (той). Ако беше единствено един път, човек да си каже " окей, какво толкоз ", само че той (Бърни Сандърс) сподели също, че не съм била способна " да бъда президент, декларира някогашната първа дама в фрагменти, представени от американски медии.
Тя осъжда и " цялата просвета към " Сандърс, по-специално " неспирните офанзиви онлайн от страна на последователите му против неговите противници, най-много дамите ".
В изявление за документалния филм пред уеб страницата " Холувид рипортър " обаче Клинтън, упреквала постоянно Сандърс и неговите последователи, че не са я подкрепяли задоволително през 2016 година, отхвърля да уточни дали ще гласоподава да него, в случай че той стане претендент на демократите.
Остро подложена на критика поради това от демократи, близки до Сандърс, нощес Клинтън посочи посредством Туитър своята позиция. " Ако приказваме съществено, приоритет номер едно за страната ни и за целия свят е Тръмп, чийто мандат завършва, и както постоянно ще върша всичко допустимо, с цел да поддържам нашия претендент ", увери тя. /БТА
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР