Никой не го обича и тя не се наема да

...
Никой не го обича и тя не се наема да
Коментари Харесай

Никой не го обича - Хилари Клинтън критикува Бърни Сандърс

" Никой не го обича " и тя не се наема да гласоподава за него, в случай че той се изправи наесен против Тръмп като претендент на демократите - Хилари Клинтън удостовери в нов документален филм, че не е дала прошка на своя бивш противник Бърни Сандърс, и разгневи последователите на сенатора социалист от Върмонт, съобщи Франс прес.

Във кино лентата, наименуван " Хилари ", който се чака да бъде пуснат на платформата Хулу при започване на март, изгубилата президентските избори от 2016 година съперничка на Доналд Тръмп насочва ред нападки против 78-годишния сенатор, заемащ през днешния ден втора позиция след някогашния вицепрезидент Джо Байдън в изследванията във връзка битката за номинацията на демократите.

" Той беше седял в Конгреса години наред и единствено един сенатор го поддържа. Никой не го обича, никой не желае да работи с него, той не е приключил никаква работа ", декларира във кино лентата някогашният държавен секретар на Съединени американски щати.

Хилари Клинтън пази и сенаторката Елизабет Уорън, също желаеща да се включи в президентската конкуренция. Според Уорън Сандърс ѝ декларирал в частен диалог, че една жена не може да завоюва през ноември против Доналд Тръмп. Сандърс прочее отхвърли това.

" Това е методът, по който работи (той). Ако беше единствено един път, човек да си каже " окей, какво толкоз ", само че той (Бърни Сандърс) сподели също, че не съм била способна " да бъда президент, декларира някогашната първа дама в фрагменти, представени от американски медии.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР