Никой не ги понася, но всички уж реват за тях

...
Никой не ги понася, но всички уж реват за тях
Коментари Харесай

Връх на лицемерието в Един за друг

Никой не ги понася, само че всички сякаш реват за тях

Футболистът Ивайло и неговата половинка Ивана напуснаха “Един за различен ” след яростен конфликт за оцеляване с юристите Йордан и Елизабет и постоянно усмихнатите Галена и Петър.В тройния двубой те приключиха на второ място, а по време на позитивния избор, за тях гласоподава единствено една двойка - инфлуенсърката София и брачна половинка ѝ Тихомир.

Въпреки че във вилата на любовта никой не харесва мощната половинка в двойката, най-после всички участнички се разплакаха, Мария Игнатова пък толкоз се развънува, че трябваше да повтори няколко пъти анонса си за напускането на Ивайло и Ивана, пише Hotnews.bg.

Футболистът и неговата половинка също реваха от самото начало. Лицемерието стигна връхна точка, откакто оставащите във вилата дадоха обещание на напускащите да се видят отвън предаването, откакто плюха Ивайло денонощно. Денят за влюбените участници стартира с замяна на сантиментални жестове сред фотографите Дилян и Петя, по случай тяхната годишнина.

Кулминацията на празненството беше второто предложение за брак, което Дилян насочи към Петя пред всички във Вилата на Любовта, приключило и с второ щастливо “Да ” от дамата на сърцето му. Двойките, които не се състезаваха в борбата за избавление пък участваха в рисково виртуално рали, което изпита шофьорските умения на дамите и търпението на техните кавалери. Най-добро време дадоха магазинерите Йоана и Румен, а успеха им донесе два спомагателни гласа при елиминационното гласоподаване.

Предизвикателството за оцеляване подложи на тест инженерните умения, търпението и работата в екип на трите застрашени двойки. Те трябваше да построят комплицирана тръбна конструкция, през която да преведат двете топчета на любовта. Най-бързо със задачата се оправиха фермерът Петър и обичаната му Галена, осигурявайки си място в конкуренцията и през идната седмица. Този процес на събитията изпрати риалити ветераните Ивана и Ивайло на елиминация против младите адвокати от Момчилград Йордан и Елизабет. След извънредно прочувствено гласоподаване, донесло им едвам една прегръдка на спасението, те напуснаха любовното имение вечно.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР