Никой не е застрахован от работодатели - тирани, но ако

...
Никой не е застрахован от работодатели - тирани, но ако
Коментари Харесай

Известни актьори, уволнени по странни причини

Никой не е застрахован от работодатели - тирани, само че в случай че този шеф е човек, имащ претенциите, че е надарен режисьор, нещата стават малко комплицирани.

Никой не е застрахован от работодатели - тирани, само че в случай че този шеф е човек, имащ претенциите, че е надарен режисьор, нещата стават малко комплицирани. Въпреки това някои известни холивудски артисти са преживявали неочаквани уволнения поради, меко казано, необикновени и странни аргументи. Някои явно не заслужаваха да изгубят работата си по този начин ненадейно.
1. Райън Гослинг
Филм: „ Очи от парадайса ”

Причина за уволнението: Напълняване

Един от красавците на актуалното холивудско кино е известна измежду сътрудниците си като същински експерт. Казват, че за него не е проблем да качи или смъкна няколко кг, в случай че ролята го изисква.

И по този начин се случва за ролята във кино лентата " Очи от парадайса ". Гослинг трябвало да играе ролята на бащата на основната героиня. По сюжети героят е много наедрял мъж на междинна възраст. Така че Гослинг, без да се замисля напълнял с тридесет кг за тази роля. Когато режисьорът видял дебелия Гослинг, незабавно го уволнил и наел по-атлетичния Марк Уолбърг.

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР