Никой не е застрахован от грешки. Доказа го и Петя

...
Никой не е застрахован от грешки. Доказа го и Петя
Коментари Харесай

Жесток гаф направи Петя Дикова в ефир! Такава издънка не имало доста отдавна в телевизиите!

Никой не е застрахован от неточности. Доказа го и Петя Дикова, която от дълги години е водещ в ефира на bTV.

Дори огромният й опит на телевизионния екран обаче не й подсигурява неналичието на гафове, а както се споделя, даже и най-хубавите могат да сгрешат.

Телевизионният сезон е към своя край, а риалити форматите, които радваха до неотдавна феновете, завършиха. Един от звездните спечелили е Благой Георгиев, който заскужено сграбчи купата „ последният оживял “ в „ Сървайвър “.

Естествено, по традиция, той бе посетител първо в ефира на bTV, обикаляйки из съвсем всички вероятни излъчвания на медията.

Ексфутболистът имаше посещение и при нахаканата Петя Дикова, която обаче като че ли бе не запомнила в кой тъкмо формат е взел участие Джизъса и небрежно го набута в любовното предаване „ Ергенът “.

„ С какво искаш да си образец на твоите деца и на всички дребни фенове на „ Ергенът “, които са наблюдавали с интерес този сезон “, запита го тя.

Благой Георгиев обаче решил да не я поправя и да не лъсва още по-явно грешката й, че той не е бил част от това предаване. Вместо това, той дава отговор умерено:

„ За мен най-важното в живота е вярата. Така дисциплинирам и моите деца – във религия. Това е най-важното нещо. Ти без религия, не си човек съгласно мен “, споделя той.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР