Никой не е перфектен и едва ли някой е напълно

...
Никой не е перфектен и едва ли някой е напълно
Коментари Харесай

Зодии с ниско самочувствие

Никой не е съвършен и надали някой е изцяло удовлетворен от себе си. Повечето хора имат комплекси, повече или по-малко. Тези зодии обаче имат най-големия проблем със самочувствието. Често слагат доста високи условия към себе си, от време на време са неуверени, а самочувствието им е извънредно нежно.

Риби

Хората от този знак са извънредно чувствителни и одобряват драговолно думите и делата на другите. Те са неуверени и не имат вяра в своите качества. Често се усещат непълноценни. Зодия Риби имат доста комплекси, които ги блокират и затрудняват живота. Те считат, че всички към тях са по-добри и непрекъснато се пробват да се потвърдят . Те се стараят доста, само че каквото и да вършат, в никакъв случай не се усещат изцяло задоволени от себе си. 

Везни

Те се считат за доста спокойни и извънредно приветливи хора. Може да одобряват рецензии и нямат проблеми с компромисите. Лесно е да се разбираш с тях. Те не се ядосват, не отмъщават. Всичко това са извънредно позитивни качества, за жалост, те са резултат от обстоятелството, че представителите на зодия Везни имат доста ниско самочувствие. Те не могат да се борят за себе си и за своите аргументи. Предпочитат да се откажат и да правят отстъпка. Избягват борба непременно. Често от боязън влизат във връзки и обстановки, в които въобще не желаят да бъдат.

Рак

Чувствителен и раздразним. Много нерешителен. Лесно се наскърбява и ядосва. Хората от тази зодия постоянно се пробват да компенсират комплексите и неналичието на самочувствие по разнообразни способи. Може да наподобяват като доста радостни и щастливи хора, само че надълбоко в душите им има мрак и горест. Раците се опасяват доста за околните си. Най-големият им боязън е да останат сами. Те крият обстоятелството какъв брой несигурни и слаби се усещат.

Те постоянно реагират с яд или плачат, в случай че им бъде обърнато внимание на нещо. Хората от тази зодия обичат да преувеличават и да поясняват прекомерно. Те възприемат всеки отвод или внимание като персонална засегнатост. Те одобряват всичко доста персонално.

Скорпион

Хората зодия Скорпион постоянно са свръхчувствителни към себе си и смъртоносно съществени. Освен това са несигурни и прекомерно внимателни. Страхуват се от риска и не обичат смяната. Често се пробват да го прикрият под маската на безочливост или с остра смешка. Много бързо се разкрива какъв брой нервни и нежни са надълбоко в себе си. Понякога една дума или жест са задоволителни.

Източник: spiritell.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР