Никой не чака или Украйна в Европейския съюз и НАТО,

...
Никой не чака или Украйна в Европейския съюз и НАТО,
Коментари Харесай

Лукашенко: Никой не чака Беларус или Украйна в ЕС и НАТО

Никой не чака или Украйна в Европейския съюз и НАТО, съобщи белоруският президент на среща с членове на Съвета за сигурност на страната.
Лукашенко означи, че проектите на опозицията включват кандидатстване за участие в Европейския съюз и НАТО. Той уточни, че в „ демокрацията към този момент е открита, евентуално преди към 10 години “, само че никой не ги е приел нито в НАТО, нито в Европейски Съюз.
 Путин: Намесата на външни сили в Беларус е неприемлива Путин: Намесата на външни сили в Беларус е неприемлива
Президентите на Русия и на Франция Владимир Путин и Еманюел Макрон разискаха през днешния ден в телефонен диалог ситуацията в Беларус, заяви ТА...
" Освен това там никой не чака никого. За тях [украинците] и още повече за нас. Ние просто ще унищожим страната си по този начин ", сподели той.
Лукашенко обърна внимание на неотдавнашното пораждане на доктрина за самодейността „ Три морета “ в американските медии.
" Балтийско, Черно, Адриатическо море. Русия не е там, Сърбия не е там, Беларус е там. Вече сме се присъединили там ", сподели той.
„ Подчертавам още един път: в близко бъдеще ще проучваме тези проблеми и ще кажем на хората за последствията от сходни дейности. Но през днешния ден виждате какъв брой координирано е това, което те се пробват да хвърлят върху нас вътре в страната. Преизбиране, безпорядък и така нататък, стачки по предприятия, държавни чиновници, военни, полиция, медии. Всички виждаме това, не се успокояваме ", приключи той.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР