Никой да ни даде 100 дни. Това каза министър-председателят на

...
Никой да ни даде 100 дни. Това каза министър-председателят на
Коментари Харесай

Николай Денков: Никой няма да ни даде 100 дни

Никой да ни даде 100 дни. Това сподели министър-председателят на Република България на първото постоянно съвещание на 102-то държавно управление на страната, съобщи кореспондент на  " Фокус ". 

" Подготовката на бюджета - би трябвало всички да съдействата на министерствата на финансите, с цел да успеем на времето. Оклемпектоването на кабинитетите по министерства - знаете, че би трябвало да се оправим с изключителна обстановка и третото е да довършим подготовката на управническата стратегия, където дружно с специалистите и народните представители в Народно събрание да подготвим нашия проект, по който да работим настойчиво ", съобщи Денков.

" Никой няма да ни даде 100 дни, нямаме време.  Това не би трябвало да става обаче за сметка на качеството ", безапелационен бе той. 

Денков прозова министрите да ревизират дали има нецелесъобразно изхарчени средства в министерствата и дали има забавени процедури. 

" В медиите излязоха няколко информации за раздадени средства в размерите на милиарди левове, без да е задоволително ясно дали са ориентирани оправдано, дейно и транспарантно. Появи се и информация, че има забавени процедури в дадени министерства, откоито също могат да настъпят загуби в огромни размери. Не знам дали тази информация е вярна - това би трябвало да се ревизира. Молбата ми е да ревизирате какви разноски са направени в последните седмици и дали има забавени процедури. Всяко закъснение може да коства доста скъпо на страната ", съобщи той пред министрите.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР