Николина Попова и Антон Бояджийски са намерените жена и мъж

...
Николина Попова и Антон Бояджийски са намерените жена и мъж
Коментари Харесай

Потвърдиха самоличността на жертвите, открити в кола в Пампорово

Николина Попова и Антон Бояджийски са откритите жена и мъж с огнестрелни рани в автомобил нощес в Пампорово. Николина е работила в банков офис, а Антон е бил музикант и композитор. Преди 2012 година е живял в София, само че по-късно се преместил в Пловдив, където е регистриран.
 
Вече е почнало досъдебно произвеждане за съзнателно ликвидиране . Това оповестиха на брифинг пред медиите шефът на полицията в Смолян старши комисар Николай Димов и зам. окръжният прокурор Недко Симов . Водещата версия е ликвидиране и самоубийство, само че ще се работи и по всички останали
 

41-годишната жена е убита с два патрона в гърдите и един в главата. Смъртта на мъжа, който е бил на 48 години, е настъпила след изстрел в главата. В автомобила е открит противозаконен револвер. Той е бил в скута на мъжа, който е бил облечен напълно в черно.
 
Труповете са били в автомобил " Ауди ТТ " с пловдивска регистрация. Двамата са били поданици на града под тепетата. Имали са връзка, показаха от полицията.
 


Двамата имали по едно дете от предходни бракове. 41-годишната жена била разведена, мъжът бил вдовец. Жената работила в банков клон в Пампорово от два дни. Приятелят й дошъл да се видят, гласи първичната версия. Предстоят повторни огледи.
 

Телата са били открити от инцидентно преминаващ по пътя мъж от Смолян. В следствие стана ясно, че това е Тодор Мелемов - наследник на кмета на Смолян.
 
Той забелязал спряна кола на габарити. Помислил си, че имат проблем, а в региона валял и мощен сняг. Спрял и отишъл да пита дали имат потребност от помощ, само че през прозореца на автомобила видял окървавените лица.Веднага подал сигнал на 112.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР