Николина Деспотова - бивш координатор на ИТН в Пловдив, коментира

...
Николина Деспотова - бивш координатор на ИТН в Пловдив, коментира
Коментари Харесай

Николина Деспотова: Днес в парламента виждаме грозни сцени на физически сблъсъци

Николина Деспотова - някогашен координатор на Има Такъв Народ в Пловдив, разяснява във Facebook какво е мнението ѝ за събитията през днешния ден.

Публикуваме истинския текст - без редакторска интервенция:

Какво виждаме в Народното събрание през днешния ден? Грозни подиуми на физически конфликти и още по-грозни съглашателства в ущърб на България.
Напуснах Политическа партия " Има Такъв Народ " преди месеци омезерзена, афектирана и с ясното чувство, че бях използвана и употребена - освен аз, само че и доста други стойностни хора и потвърдени експерти.

Напуснах, когато Политическа партия " Има Такъв Народ " бяха на върха. И тогава централното им управление показваше точно този жанр на държание, за който приказват сътрудниците адв. Радостин Василев, адв. Иво Атанасов и другите напуснали депутати - на цялостно неуважение на човешкото достолепие, на тотално игнориране, на пошло надменност и надменност.

Точно Тошко Йорданов на 30.09.2021г., дружно с Виктория Василева пристигнаха в Пловдив и без никакви смислени причини ме смъкнаха от поста Областен координатор на Пловдив-град. И знаете ли от кое ме заболя най-вече? От цялостната липса на смислени причини за тази промяна.

Не съм " драпала " за този пост. Отдадох близо три години от живота си, с цел да създадем, дружно с мои другари и сподвижници, партийната конструкция в Пловдив-град и Пловдив-област. Говорих, убеждавах, увличах, спорих и отстоявах концепцията, че Политическа партия " Има Такъв Народ " - това е бъдещето. Почти изоставих адвокатската фирма си и практиката си като юрист - нямах задоволително време, трябваше да работя за концепцията. Защото имах вяра. Наистина. Дума не давах да се издума срещу Слави и партията. Карах се с околните си; пренебрегнах децата си. Аз бях един от тримата юристи, дружно с адв. Иво Атанасов и Илко Стоянов, настоящия кмет на Благоевград, които се борихме със правосъдната система и регистрирахме партията. И в тази битка ми помагаха мои сътрудници и най-близки другари, на които в този момент желая да благодаря и да им се извиня. Те си знаят кои са.

Та, след всички битки, след тоталната победа /На изборите през лятото на 2021г. победихме ГЕРБ след 12 години/ в Пловдив на 30.09.21 г.дойде Тошко Йорданов и сподели, пред цялостна стая с хора, че и две крастави магарета да бил вързал в Пловдив, отново щял да завоюва, тъй като Пловдив обичал Слави и едни представители на характерен етнос не били излязли да гласоподават. /Това за етноса го сподели по-различно/.

Така че, разбирам Радостин и Иво. Знам, че са им казвали, че са нищо. Съчувствам им. Защото това са зрели мъже, съумели в своята кариера; хора с достолепие.

Брагодаря на Бог, че ме опази от тази тиня.
Но България не заслужава това, което се случва в този момент.
И аз не преставам да имам вяра, че ние като българи заслужаваме нещо по-добро. Не знам по какъв начин ще се случи, само че то би трябвало да се случи!
И за тези, които ще попитат - за какво го казваш в този момент, ще отговоря - споделих го и преди.
Едно не мога да отрека на Политическа партия " Има Такъв Народ " - срещна ме с доста хора - и със страхотни другари, и с мерзки предатели.
За първите бих дала всичко. Вторите - те сами са се санкционирали.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР