Николина Ангелкова и мъжът й Христо са се развели тайно

...
Николина Ангелкова и мъжът й Христо са се развели тайно
Коментари Харесай

Николина Ангелкова се разведе тайно

Николина Ангелкова и мъжът й Христо са се развели скрито преди към 2 години, написа в. „ Уикенд ”. Бизнесменът и някогашната министърка на туризма съзнателно са запазили в загадка новината за разтрогването на брака си. Вестникът ни научи, че Христо е основател на раздялата и има нова жена в живота си, която показва за своя половинка.

От много време се носят клюки за бракоразвод в фамилията, което няма общи фотоси от няколко години. Преди време някогашната министърка на туризма беше открехнала завесата над персоналния си живот и показа, че двамата не нощували в една спалня, само че не поради катаклизми в брака й, а поради неговото хъркане. После Ангелкова избягваше да разяснява фамилния си живот и нито удостовери, нито отхвърли дали към момента съжителства с мъжа си, като резервира безмълвие по тематиката. От известно време Христо е махнал фамилния си статус от фейсбук, както и съвсем всички фотоси с някогашната си жена, само че не обявява и новата си връзка.



Николина с щерка си

Ангелкови са си разделили парцелите и парите, които са придобили по време на брака си. Те изкараха по-малко от 10 години дружно. Двойката подписа в стеснен фамилен кръг през 2014 година, а след това подвигнаха обилна женитба, на която дойдоха посетители от целия свят, защото Христо и Николина се срещат, до момента в който учат в Бостън в „ Харвард бизнес скул “ и дружат с хора от Индия, Съединени американски щати, Австралия и доста други страни. Малко преди да се оженят, двамата станаха родители и на дъщеричка Далия, която към този момент е на 9 години. Момичето е останало да живее с майка си, а с баща си се вижда през уикендите и в избраните от съда дни.

Близки до разпадналото се семейство издадоха пред „ Уикенд ”, че Николина се е решила на пластичната интервенция на носа, откакто Христо я зарязал. Бившата министърка хукнала да си прави разкрасителни процедури, когато мъжът й изискал бракоразвод, като се надявала да си го върне с корекциите, само че без триумф. Бизнесменът не се впечатлил от разхубавилата се ексминистърка и неумолимо подписал документите за анулиране на брака им. Вестникът ни научи, че сега Христо има връзка с 20-годишна госпожица и връзките им били съществени, като даже планували женитба и деца, за смут на Николина.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР