Николина Ангелкова е ремонтирала основно зъбите си и от няколко

...
Николина Ангелкова е ремонтирала основно зъбите си и от няколко
Коментари Харесай

Ангелокова засия с нови зъби

Николина Ангелкова е ремонтирала главно зъбите си и от няколко месеца шашка в Министерския съвет с чисто нова усмивка. Новите зъби на Ангелкова са по-равни и по-бели отпреди и са създали чертите на лицето й доста по-женствени, разбра HotArena.

Напоследък познати и непознати намирали една от първите дами на ГЕРБ за радикално изменена за 6-те години, в които е част от дейния политически живот на страната.

Припомняме, че кариерата й започва през далечната 2013 година, когато бе определена за заместник-министър на районното развиване и благоустройството. През 6 август 2014 година пък си печели поста на министър на превоза, а от 7 ноември същата година бе назначена за министър на туризма. Тя е и измежду малцината, които резервираха престижа и местата си и в трето държавно управление на Борисов, писа „ Ретро “.

Освен усмивката тя трансформирала и прическата си.л Започнала да се съветва със стилисти, които й давали най-правилните фешън препоръки. Следвайки мненията им, Николина решила да си пусне по-дълга коса, само че запазила емблематичния за прическата си меден цвят, като просто фризьорите й го изсветлили с няколко тона.

Докато преди Ангелкова била почитателка по-скоро на правата коса и коковете, в този момент се носи с начупени естествени талази.

От време на време освежавала формалното си портфолио с нови професионални фотосесии. За тях се доверявала на един от най-хубавите всемирски фотографи – Костадин Кръстев – Коко.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР