Николета Маданска се завърна на екрана след тригодишно майчинство. През

...
Николета Маданска се завърна на екрана след тригодишно майчинство. През
Коментари Харесай

Венелин Петков и Маданска се разпърдяха, съдят се за децата

Николета Маданска се завърна на екрана след тригодишно майчинство. През това време тя роди две деца - огромният Йоан ще стане на четири през ноември, а дребният Михаил проплака година и месец след брат си. Те са от някогашния началник на новините в малкия екран Венелин Петков, с който журналистката се раздели със скандал.

Сега двамата са в обтегнати отношение и водят война в съда за вкусен парцел и за попечителството над децата, написа " Галерия “, базирайки се на близки до водещата.

Венелин няма желание да се отхвърля и да оставя момчетата да живеят с майка си. Журналистът желае правата за развъждане на децата да бъдат трансферирани на него. В същото време Николета Маданска твърди пред съда, че настояванията на Петков са неуместни, тъй като тя се грижи доста по-добре за момчетата.

Сега те живеят в къщата на родителите й в село Лозен. Ники е извънредно отдадена майка - води ги на езда и плуване и е уверена, че синовете й би трябвало да спортуват. Водещата от дълго време обмисляла да се върне на работа, само че поради децата нямало по какъв начин да си го разреши по-рано. Михаил и Йоан обаче към този момент вървят на ясла и тя подхванала тази стъпка.

Докато беше с Петков, спортната журналистка не бе мечтана в нюзрума от предходния началник Антон Хекимян, само че откакто той влезе в политиката, а тя се раздели с Петков пътят й назад стана надалеч по-безпроблемен.

Тя не приказва обществено за персоналния си живот и разлъката с Петков и тежкият му темперамент. Въпреки че му роди две деца, двамата по този начин и не минаха под венчило. Сега тя няма нов мъж в живота си. Малцина знаят, че преди него тя бе сгодена за футболиста на " Литекс “ Михаил Венков, който в този момент е състезател в третодивизионния " Волов “ в Шумен.

През 2009-а двамата бяха още щастливо влюбени, даже участваха в един от епизодите на риалити шоуто " Жените и футболът “. Неочаквано двамата се разделиха, а тя изкара любовна връзка и с баскетболния национал Златин Георгиев, а по-късно се залюби с Венелин.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР