Николета Маданска издържа бащата на детето си – Венелин Петков,

...
Николета Маданска издържа бащата на детето си – Венелин Петков,
Коментари Харесай

Маданска издържа мъжа си

Николета Маданска устоя бащата на детето си – Венелин Петков, с пари от рекламите, в които взе участие . Водещата на спорта по Би Ти Ви, която сега е в майчинство, е почнала да печели повече от мъжа си, с помощта на своята известност в обществените мрежи. Както „ Уикенд” преди време предсказа, младата майка интензивно се е запътила към кариерата на инфлуенсър.

Без да си дава доста напън, преди време тя натрупа 13 000 почитатели в обществените мрежи, а откогато е почнала умишлено да се стреми към привличане на интереса към себе си, става все по-популярна. Тя пуска фотоси с дребния си наследник Йоан, написа постове за своето куче, за времето, за цветята, за тортите, които пече в кухненската си печка и за всичко останало, за което може да се сети. Това притегля от ден на ден хора към профила й в Инстаграм я прави все по-интересна за рекламодателите. Те към този момент са почнали да й оферират да популяризира стоките им.

Николета към момента е надалеч от парите, които натрупа през интернет нейната адашка Николета Лозанова, само че към този момент може да се похвали с рекламен контракт с една от най-големите международни компании за конфекция. Това е извънредно известна марка, която е работила даже със звезда като Мадона, а в границите на България е предложила на Маданска да популяризира бебешки артикули. По този метод хем дребният й наследник Йоан получава дрешки без пари, хем майка му прибира прилични суми като за елементарна обява в Инстаграм. Освен това по-наблюдателните виждат, че половинката на Венелин Петков популяризира кулинарни книги, салон за хубост и детски книжки на едно от огромните български издателства. Въпрос на време е клиентите й да се усилят и с това да се решат всички финансови проблеми в фамилията.

В същото време мъжът в къщата – Венелин Петков, към този момент може да се похвали само с учителска заплата. Както е известно, той стартира работа като учител в частно учебно заведение. Въпреки че парите там не са като в държавните школа, отново няма по какъв начин да стигнат сумите, които е получавал като шеф на новинарите в Би Ти Ви. В частното учебно заведение сигурно заплатата му е в пъти по-ниска от предходната и надали е задоволителна, с цел да покрива разноските, които фамилията е привикнало да прави. За благополучие, умната му жена знае по какъв начин да разиграва своите карти и най-вероятно скоро приходите й от реклама ще са толкоз положителни, че надалеч ще надвишават тези от малкия екран.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР