Николета Маданска готви своето завръщане в bTV напук на вече

...
Николета Маданска готви своето завръщане в bTV напук на вече
Коментари Харесай

Върна му го тъпкано: Маданска готви грандиозен удар, Венелин...

Николета Маданска готви своето завръщане в bTV на инат на към този момент някогашния си мъж Венелин Петков. Докато той се задоволява с новата си роля преподавател, вместо началник в телевизия, майката на двете му деца се гласи още веднъж да блесне на дребния екран. Това най-вероятно ще стане след Нова година, твърди " Уикенд ".

За разлика от Венелин Петков, който беше уволнен като шеф на новините и настоящите излъчвания в малкия екран, Николета Маданска към момента публично се води на работа там, тъй като е в отпуск по майчинство. Дори и да желаят, в bTV по закон нямат право да прекратят трудовия ѝ контракт преди дребният ѝ наследник - Михаил, да стане на 3 години. Той към момента няма даже годинка - ще я навърши в края на декември. Малко по-късно се чака триумфално завръщане на майката на дребния екран.

Наследникът на работата на някогашния ѝ мъж - Антон Хекимян, не е задължен да я върне на остарялата ѝ позиция като водеща на спортните вести, само че най-вероятно ще го направи. Причината: Николета има прекалено много почитатели, с цел да бъде изпратена зад кадър.

Преди да се раздели с бащата на двете си деца, се смяташе, че поради него тя ще приключи контракта си с bTV. Понеже Петков беше любимец за идващ началник на Българска национална телевизия, всички мислеха, че жена му ще отиде там, когато оглави държавната медия. Сега обаче я чакат на остарялото ѝ работно място. Там екипът е нов - няма ги някогашните ѝ колежки Елена Яръмова и Флорина Иванова, само че се приказва, че Маданска така и така в никакъв случай не е била кой знае какъв брой близка с тях. Тя към този момент ще дели екрана и ще се състезава по сексапил с някогашната Мис България Гергана Гунчева и атлетката Карин Околие, която неотдавна е водеща на спорта в малкия екран.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР