Николета Лозанова след дълго мълчание най-накрая проговори за раждането на

...
Николета Лозанова след дълго мълчание най-накрая проговори за раждането на
Коментари Харесай

Николета Лозанова най-сетне проговори за бебето

Николета Лозанова след дълго безмълвие най-сетне проговори за раждането на втората си щерка. Плеймейтката удостовери изтеклата към този момент информация, че бременността й е по процедура ин витро. Това се случило в Турция където опазването на здравето е на международно равнище. Докато в България две години ги разкарвали с Ники по проучвания.

В своя покъртителен пост Николета Лозанова разкри цялата истина за появяването на Борислава и благодари на експертите в южната ни съседка, с помощта на които не една известна нашенка стана майка сходно на Ивайла Бакалова и актрисата Искра Донова.

„ Доста постоянно си припомням оня Коледа, която с Николай прекарахме в клиниката и гледахме светлините и фойерверките по случай Нова година. Но се сещам  за страха, който личеше по лицата ни … написа Ни Ло. ”

„ За всичките две години на вървене по тъгите в лечебните заведения се наслушахме на разнообразни диагнози и вероятни лекувания. Оказа се обаче, че просто сме били „ касови бележки ” за докторите. А такова отношение можеш да срещнеш единствено в България. С чиста съвест декларирам, че обичам Турция където ни посрещнаха с огромен професионализъм и човешко схващане! ”, призна Лозанова от дълбините на сърцето си.

Автор: Лупа.бг

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР