Николета Лозанова се оказа в списъка с любовници на Кристиано

...
Николета Лозанова се оказа в списъка с любовници на Кристиано
Коментари Харесай

Николета Лозанова цъфна в секс тефтерчето на Роналдо

Николета Лозанова се оказа в листата с любовници на Кристиано Роналдо. Заради международната му популярност името на футболната звезда постоянно се оказва забъркано в любовни истории с хубавици от целия свят.

Американското издание " Sport Bible " разгласява видео, в което са показани всички (предполагаеми) завоевания на нападателя. В дългия лист попада и изкусителната пловдивчанка. В обятията на Роналдо са попадали и световноизвестни манекенки, актриси, риалити героини. Сред тях са Ирина Шейк, Ким Кардашиян и Парис Хилтън.

Самата Николета в никакъв случай не е коментирала обществено вероятната си връзка с футболиста. Преди към две години обаче няколко пъти пусна фотоси от баровски хотели в Испания и в медиите се появиха клюки, че тя излиза със звездата.

Сега описът със завоевания на Роналдо излиза в деня, когато играчът на Реал Мадрид още веднъж стана татко. Приятелката му Джорджина Родригес роди момиченце, което ще носи името Алана Мартина. С новината се похвали самичък португалецът, като разгласява фотография от болничната стая.

С него е и първородният му наследник Кристиано-младши. Роналдо твърди всички, че бебето и Джорджина са добре, и споделя, че е извънредно благополучен.

За него Алана Мартина е четвърто дете, откакто през лятото стана татко на близнаци, само че още веднъж, както и при Кристиано-младши, майката беше сурогатна. Джорджина е първата обществено известно половинка на Роналдо, която го подарява с дете.
тагове николета лозанова секс тефтерче роналдо
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР