Николета Лозанова се може да спре да се хвали, че

...
Николета Лозанова се може да спре да се хвали, че
Коментари Харесай

Майки скочиха на Николета: Детето да не ти е домашен любимец! Ето с какво плеймейтката ги вбеси:


Николета Лозанова се може да спре да се хвали, че 5- годишната й щерка Никол е тръгнала по нейните стъпки. Момиченцето към този момент е овладяло до съвършенство позирането пред огледалото, манекенската походка и изпращането на въздушни целувки.

За разлика от връстниците си, щерката на и Валери Божинов върви още от 3- годишна на коафьор и си има собствен личен стилист. За нежните си 5 години, Никол към този момент се е трансформирала в дребна дива и в действителност доста припомня на майка си.

Наскоро плеймейтката пусна домашно видео с щерка си, на което тя демонстрира по какъв начин се е научила да дефилира и да театралничи, съпроводено с надпис: Mini me (Мини Аз).

Малката Никол към този момент има и много професионални фотосесии. Още от 4- годишна известната й майка й урежда разнообразни рекламни задължения, тъй че момиченцето към този момент е натрупвало много опит пред обектива за нежната си възраст.

Много майки обаче не стопират да хулят Николета Лозанова поради опитите й да трансформира невръстната си щерка в свое умалено копие и че по този метод й унищожава душeвността. Често я заяждат, че третира детето си като домакински любим, а не като човешко създание. Че дребната Никол няма никакво детство.

Но плеймейтката е безапелационна, че по този начин оказва помощ на щерка си да усвои една много доходоносна специалност, която ще й подсигурява бъдещето.
Източник: senzacia.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР