Николета Лозанова се бе зарекла да не празнува шумно 35-ия

...
Николета Лозанова се бе зарекла да не празнува шумно 35-ия
Коментари Харесай

Едно към едно: Николета Лозанова изкопира Кардашиян

Николета Лозанова се бе зарекла да не чества шумно 35-ия си рожден ден, само че не съблюдава обещанието си. Тя ангажира една от най-красивите галерии на централната софийска улица " Оборище " за празненството, тъй че гостите вечеряха измежду картини. Рожденичката бе заела музикант с роял, с цел да се наслаждения на невероятната звучност в залата, която е част от бившето Музикално учебно заведение. Поканените от Николета бяха посрещнати от дълга маса с безчет свещи. Тя доста наподобява на масата, с която Клои Кардашиян отпразнува рождения си ден.

Николета показа, че си е дала отмора, до момента в който не роди. За да се пази решила да не чества рождения си ден.

" Не поемам работа сега с изключение на с хората, с които имам контракти. Наслаждавам се на майчинството и очаквам с неспокойствие бебето. Освен това се занимавам непрекъснато с Никол, щерка ми, щастлива съм. " – споделя плеймейтката.

За нея се приказва, че ще покаже раждането онлайн по малкия екран. Често посещава Турция, където е заченат бъдещия й правоприемник. Лозанова е забременяла след инвитро, за което сама е настояла пред приятеля си Ники Михайлов. Отсяда в един от най-скъпите хотели в Истанбул, който се намира на две крачки от Босфора.

Източник: hotnews.bg

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР