Николета Лозанова създава модна линия бански костюми. Новината съобщи плеймейтката

...
Николета Лозанова създава модна линия бански костюми. Новината съобщи плеймейтката
Коментари Харесай

Скъса Джоба! Николета Става Бизнес Дама На Стари Години

Николета Лозанова основава фешън линия бански костюми. Новината заяви плеймейтката в обществените мрежи, където театралничи с първите си бански, видя Secret.bg.

В мрежата Ни Ло надраска трогателен прехвален статус, като че ли не е пуснала бански, а основала международен фешън колос.

„Отдавна не съм ви скандализирала, шокирала и разгорещявала! Сега ще го направя с гръм и тропот, както единствено аз го мога….обожавам да виждам евентуални съпернички, секси и забележителни. С тази мотивация сътворих и първата си сбирка бански костюми, авторска, заредена с доста пристрастеност. Това лято ще бъде по-вълнуващо от всяко, а дрескодът е единствено и само един – @nl.for.you! Are you ready?!“, ненужно преувеличи Лозанова.

Мнозина се запитаха какво се крие зад тази крачка. Повечето са на мнение, че Николета е останала без пари откакто беше свалена от ефира на „Папараци“, а уговорките й понижат с всеки ден. В такива моменти е мъчно да поддържа сходен стандарт на живот.

Още повече, че Лозанова трансферира 30-годишна възраст, а фешън линия пуснаха редица плеймейтки. В случая сякаш истинската Николета се трансформира в следващата копирачка.

РАЗПЛЬОКА съдебна експертиза! НИКОЛЕТА съдебна експертиза ПРОСНА КАТО ГУЩЕР В ДУБАЙ

Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР