Николета Лозанова с откровена изповед. Моделката призна в дълъг пост,

...
Николета Лозанова с откровена изповед. Моделката призна в дълъг пост,
Коментари Харесай

Николета Лозанова с откровена изповед: Уж най-добрите лекари, уж най-скъпите клиники, а за всички сме били просто „касови бележки“

Николета Лозанова с откровена изповед. Моделката призна в дълъг пост, че от много време с Ники Михайлов са опитвали да имат дете. Опитите им в България обаче били несполучливи.

„ Уж най-хубавите лекари, сякаш най-скъпите клиники, а за всички сме били просто „ касови бележки “, написа тя в своя обява. В нея разкрива, че въпреки всичко някой им е оказал помощ, само че не у нас. Красавицата забременяла с помощта на турски лекари.

Към признанието си Лозанова пусна и първата фотография на новореданата Борислава.

SafeNews публикува описа й без редакторска интервенция:

Няма верен метод или точни думи, с които да стартира този пост… Защото той касае същинския живот, а друг, който се преструваме, че живеем тук!

Вече 10 дни мълча, не тъй като нямам какво да кажа, а тъй като същински имам нужда да бъда единствено със фамилията си и с никой различен. Това са хората, които постоянно са били и ще бъдат до мен и са очевидци на тази мечтана бременност, която се трансформира в същинско тестване за мен и тях. Толкова мечтана, само че и толкоз мъчителна, че мъчно намирам с думи да опиша живота ни през последните месеци… Достатъчно е единствено да кажа, че той се промени вечно.

Често си припомням за Коледата, прекарана в болничното заведение, за фойерверките на Нова година, които гледахме с Николай от прозореца и за страха, който покриваше лицата ни…

Ето за какво от цялото си сърце, желая да благодаря на екипа на акушеро-гинекологичния и неонатологичния комплекс на Аджибадем Сити Клиник УМБАЛ Токуда и особено на доцент Сузана Нашар, доцент Петър Марков, доктор Мария Атанасова, доктор Димитър Татаров и доктор Радка Масларска за непрестанните грижи. Каквото и да кажа по техен адрес ще бъде малко, тъй като истината е, че тези хора бяха всичко за мен. Те написаха щастливия завършек на нашата „ приказка “, доколкото тези 9 месеца могат да бъдат разказани.

Аз и Николай искахме доста дете, само че ориста имаше други проекти. За две години в България се наслушахме на диагнози и лекувания. Уж най-хубавите лекари, сякаш най-скъпите клиники, а за всички сме били просто „ касови бележки “. Отношение, което може да срещнеш единствено в България. Ето за какво мога да заявя обществено, че аз обикнах Турция. Там срещнахме същинско схващане и професионализъм. Благодаря на нашия здравен съветник Николай Ханджиев от „ Турмед “, който ни срещна с проф. Юджел Шахин от болница „ Мемориал “.

(динствено в тази болница откриха казуса, който беше в мен и доста скоро забременях

Екипът обаче до последно се чудеше на терапиите, медикаментите и процедурите, на които съм била подлагана в България без очевидно да има смисъл от тях.

От болничното заведение в Турция споделиха, че след видените епикризи от лекуването ми у нас, могат да се доверят единствено на доктор Александър Калчев от медицински център „ Калчев “ да следи за в бъдеще моята бременност. Един човек с огромно сърце, тъкмо като доктор Владимир Чучумишев от същия център. Той бе моят експерт по фетална морфология и безусловно му благодаря, че ме изтърпя. Искам да изкажа благодарности и на проф. Димитър Марков от медицински център „ Марковс “ и доктор Любомир Христов.

И стигаме до края, където идва миг за Николай…Човекът, който за мен е и начало и край и всичко… И постоянно ще бъде!

Защото той не е просто любовта, той е част от мен и моята душа. Той е всичко това, за което може да мечтае една жена и не ме остави даже за секунда сама през миналите 9 месеца.

Благодаря и на теб Борислава, за това че появяването ти в живота ни, с Никол и Николай осмисли целия ни свят!

Благодаря!

Още вести четете в категорията Живот
За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News  

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР