Николета Лозанова несъмнено е най-разпознаваемата плеймейтка за всички времена. Красавицата

...
Николета Лозанова несъмнено е най-разпознаваемата плеймейтка за всички времена. Красавицата
Коментари Харесай

Николета Лозанова се пусна дибидюс: Плеймейтката не знае какво е срам

Николета Лозанова безспорно е най-разпознаваемата плеймейтка за всички времена. Красавицата стана известна след купата, която завоюва през 2006 г, както и с мъжете, с които е деляла едно легло през последните години.

Виж още: Сузанита не стопира, закани се да разобличи татко си! Какво се случва с бременността ѝ?

Ни Ло в никакъв случай не е имала някакви терзания по отношение на обстоятелството, че пуска много постоянно свои разголени фотоси. Ако би трябвало да бъдем почтени, множеството са си напряко съвсем дибидюс. Все отново цялата ѝ кариера потегля от тази голота, тъй че какво има да крие девойката.

Виж още: Влюбени и изгубени: Сашо Кадиев заведе гаджето на екзотично странствуване

В момента тя и футболната ѝ половинка Ники Михайлов са на първокласна отмора в Гърция. Морските фрагменти, които сексапилната брюнетка разгласява,  несъмнено са топ. Футболистът към момента не е зарадвал почитателите си със фотоси, само че на кого са му нужни, когато Николета е пуснала съвсем чисто гола фотография с панорама от басейн в доста провокативна поза. Лозанова очевидно не желае да има разлика, тъй като явно и горнището липсва. Доста е противоречиво коя панорама е по-добра, нали?

Изображение: https://www.instagram.com/nikoleta_lozanova/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР