Николета Лозанова не си губи времето след прибирането си в

...
Николета Лозанова не си губи времето след прибирането си в
Коментари Харесай

Николета напомпа устните. Вижте колко се изръси

Николета Лозанова не си губи времето след прибирането си в България и се снабди с нови устни. Плеймейтката се подложи на интервенцията в елитна столична клиника. Тя си постави специфични хиалуронови филъри. Цената на 1 мл от тях е 400 лева

За оформяне на плътни и сочни устни и силует са нужни 2-3 мл на джука. Разумният метод за естетически добре изглеждащи джуки включва няколко процедури през период от няколко месеца. След следващата пластика устните на Николета претърпяха сериозна трансформация. " Обичам новите си устни ", разгласи половинката на Николай Михайлов.

Според някои нейни почитатели това не е най-хубавото решение на Лозанова за външния й тип. Намират се и такива, за които тя е замязяла на фолкпевицата Мария в устата. И напомнят, че точно сексбомбата и чалга дивата имат най-вече пластични интервенции измежду известните лица в България.

Това е n-тата намеса, на която Николета се подложи. Преди да посегне на устните си, тя промени носа, брадичката, скулите и зъбите си. Преди намесата на хирурзите брадичката на плеймейтката бе много по-овална. Носът й в този момент е идеално прав, доста по-фин и от тумбестия му връх няма и спомен. От овалната форма на лицето й също не е останало нищо. Хирурзите ловко моделираха скули.

Наличието на силикон в бюста на някогашната брачна половинка на Валери Божинов в никакъв случай не е било загадка. Тя се снабди с него незабавно откакто бе определена за " Мис Плеймейт ". Няколко години по-късно Николета усили още кубиците и съществено изпълни деколтето, написа " България през днешния ден ".
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР