Николета Лозанова наскоро бе сравнена с действие на разхлабително, а

...
Николета Лозанова наскоро бе сравнена с действие на разхлабително, а
Коментари Харесай

Ко водеща на Гала сравни Николета с разхлабително! Ето защо

Николета Лозанова неотдавна бе съпоставена с деяние на очистително, а думите пристигнаха от актрисата, влогър и ко водеща в „ На кафе ” Андреа Банда-Банда. Младата брюнетка безусловно захапа Ни Ло с думите, че постоянно, когато влиза в тоалетната, преглежда профилите на Лозанова, която й работила като очистително. Разбира се, думите й провокираха същински възторг в мрежата, където незабавно заваляха подигравателни прилагателни по адрес на модифицираната плеймейтка.

Освен това съпоставяне, Банда-Банда, която е приключила висшето си обучение в Англия, се присмя на Лозанова и за това, че се самоопределя като „ незаконно красива ”. Популярната влогърка, която неотдавна се изявява в екипа на Гала, където показва светските вести, рядко си поплюва, а когато споделя мнение, думите й по-късно съвсем постоянно сеят стихии в обществените мрежи.

Както знаем Лозанова обича да показва себе си, където и да се намира, каквото и да прави и известността й се дължи точно на този прийом. И евентуално не е изненада за никого, че множеството мнения, които провокира по собствен адрес, са най-вече недоброжелателни.

Припомняме, че още преди две години, откакто разгласява серия от фотоси от отмора на Малдивите, Ни Ло бе съпоставена и със... " ядосана скумрия ". Причината е селфи, на което е направила намръщена физиономия.

show.blitz.bg

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР