Николета Лозанова, която миналата седмица обяви, че чака бебе от

...
Николета Лозанова, която миналата седмица обяви, че чака бебе от
Коментари Харесай

ЩЕ Й ВИДИМ КОТЕТО! Николета Лозанова ражда на живо по ТВ?

Николета Лозанова, която предходната седмица разгласи, че чака бебе от обичания си Ники Михайлов, е подготвила бомбастична изненада. Тя ще роди своето второ дете онлайн по малкия екран.

Ни Ло и Ники Михайлов, сходно на фамилия Кардашиян, ще станат основни герои в лично риалити, което ще се излъчва по bTV. Сензационната вест оповестиха хора, близки до " Филтър ", и даже издадоха, че къщата за продукцията към този момент се строи. Със сигурност сходно риалити, което до този миг не е правено у нас, ще провокира спорни реакции, само че Николета изобщо не се тормози от сходни мнения. Тя от дълго време е привикнала и е над тези неща. А и няма никакъв проблем да бъде следена от десетки камери когато и да е на денонощието.

Самата Ни Ло към този момент е взела участие в едно риалити, „ Къртицата “, и през 2017 се размина с влизане във „ ВИП Брадър “. Тогава тя бе прекратила договорните си връзки си с bTV като водеща на „ Папараци “, само че не бяха минали нужните месеци от разтрогването на контракта, с цел да може да взе участие в предаване на конкурентната Нова телевизия. Съществуваше вид продуцентите на „ ВИП Брадър “ да платят неустойката, само че те в последна сметка се отхвърлиха.



Новото риалити обаче сигурно ще е един от огромните удари на bTV. В него се чака Николета и Ники да опишат за компликациите, през които са минали, до момента в който стигнат до този толкоз чакан миг. Все отново те от дълго време желаят да имат собствен правоприемник, само че все нещо не се получаваше. Говори се, че даже лекарите у нас са ги обезкуражили, като не са им давали вяра за дете. Доколкото ни е известно, експерти от турска клиника са помогнали бременността да стане факт. Но близки до Николета изрично отхвърлиха слуха, че е заченала инвитро, както се приказва.

Николета Лозанова има една щерка от брака си с Валери Божинов. Никол към този момент е на 11 години и сигурно чака с неспокойствие да си има братче или сестриче. А и нищо чудно тя самата също да влезе в къщата и да стане част от новото риалити.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР