Николета Лозанова избухва с нова корица за популярно българско списание.

...
Николета Лозанова избухва с нова корица за популярно българско списание.
Коментари Харесай

Николета Лозанова избухна с нова корица

Николета Лозанова " избухва " с нова корица за известно българско списание. Пловдивската плеймейтка показа новината с почитателите си чрез обществените мрежи и добави в профила си фотографията, която ще краси новия брой на изданието.

Очаквано, тя събра поредност от похвали за стайлинга и визията си. На въпросния кадър Ни Ло театралничи пред обектива облечена в секси бяло долни дрехи на марката " Долче и Габана ", което е съчетала със моден дълъг блейзър в черен цвят, а стилните диктатори не пропуснаха да виждат и бялата роза, сложена в едно от джобчетата му.

Цялостния си външен тип Николета приключва с огромни обеци с висулки и грим в кафявата гама.

В изданието читателите ще прочетат изявление с Лозанова, което ще раздруса елит средите със своята искреност. НиЛо за първи път дава отговори на редица въпроси. Сред които каква е била 2020 за нея, какво е научила за себе си след боледуването и изолацията, по какъв начин се е трансформирал животът и за 15 години от успеха в състезанието на списание Playboy до през днешния ден и къде открива триумфа и щастието.

" Рядко давам изявленията, само че този път не устоях на изкушението да бъда февруарското лице на списанието. Честно, с мигане и подигравка отговорих на всички въпроси, които ми зададоха дни след Нова година. " - споделя тя с почитателите си.

Междувременно преди няколко дни един от обичаните дизайнери на пловдивчанката и неин другар Филип Плейн я сюрпризира с няколко продукта от последната му сбирка. Един от тях - чанта за 2250 евро, която брюнетката сподели с кеф в Инстаграм профила си и благодари за жеста, както и палто от същата марка, което е пет пъти по-скъпо от аксесоара. Наметалото в черно притегли вниманието с надпис на британски в розово, чието обръщение в превод е „ По-скоро бих тръгнала гола, в сравнение с да нося кожа! “.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР