Николета Лозанова е затоплила отношенията си с кандидат-свекъра, видяха през

...
Николета Лозанова е затоплила отношенията си с кандидат-свекъра, видяха през
Коментари Харесай

Семейна идилия: Николета Лозанова се събра с родата на Ники Михайлов

Николета Лозанова е затоплила връзките си с кандидат-свекъра, видяха през обективите си папараците на „ Уикенд ” . Плеймейтката отиде на фамилна вечеря с дългогодишния си другар Ники Михайлов и родителите му – Боби Михайлов и Мария Петрова. На събирането, което се състоя в бляскав столичен ресторант, участваха още двете дъщери на шефа на БФС – Елинор и Бисера.
Още с влизането си в заведението звездната фамилия притегли погледите върху себе си. Лозанова се настани сред татко и наследник Михайлови. През цялото време усмивката не слизаше от лицето й. Останалите дами седяха от другата страна на масата. Всички изглеждаха в положително въодушевление и вечерта им мина в оживени диалози.

Слуховете, че Боби има държанка очевидно са подразнили Мария Петрова , тъй като тя предпочте да разположи по-далеч от него на фамилната колекция. 47-годишната прелест се ситуира до щерка си Елинор. Бисера е от първия брак на Михайлов, само че някогашната гимнастичка се схваща доста добре и с нея.

Доскоро шефът на БФС не харесваше Николета за снаха, само че в последно време очевидно е трансформирал отношението си към нея. Плеймейтката все по-често се събира с родата на обичания си. На Великден също беше с тях в къщата им в столичния квартал „ Бояна ”, а не на някой другоземен остров, както нормално.

Лозанова от известно време е много близка и с Мария Петрова. От година някогашната гимнастичка върти пекарна в центъра на София, а Ни Ло й прави усилена реклама. Тунингованата брюнетка се снима с франзели, гушнати до силиконовите й гърди, и натрупа лайкове в инстаграм.

Николета нееднократно е споделяла, че желае да има дете Ники. Тя от дълго време си мечтае да роди от футболиста. Дали пък доближаването с роднините му не е знак, че може и да е бременнна?

Вратарят няма наследници, само че се грижи безрезервно дъщерята на плеймейтката от Валери Божинов – 11-годишната Никол. В началото на април даже пътуваха тримата до Франция, с цел да отбележат рождения ден на момичето в „ Дисниленд ”.

Ники неведнъж е казвал, че плеймейтката е любовта на живота му, макар че в предишното и двамата са си изневерявали. Спортистът е признава още, че смята за неточност да се показваш непрестанно из медиите и да коментираш персоналния си живот. Като по-млад и той правел по този начин, само че не видял нещо хубаво от това държание. Сега е подел нова тактика – да държи щастието си надалеч от общественото пространство и устите на клюкарите. Той съветвал и Николета да бъде по-умерена в обществените си изяви.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР