Николай Тонев от Бургас е станал очевидец на зрелищната полицейска

...
Николай Тонев от Бургас е станал очевидец на зрелищната полицейска
Коментари Харесай

Първи подробности за зрелищната акция в центъра на Бургас

Николай Тонев от Бургас е станал свидетел на зрелищната полицейска акция до ОУ „ Васил Априлов ”, оповестява " Флагман ". Екшънът се е разиграл безусловно пред очите му. Ето какво споделя той: 

``
реклама

„ Около 20 часа вървях по бул. „ Сан Стефано ”, на към 15 метра пред мен бяха три добре облечени момчета и момиче с предизвикателна визия.

Малко преди да пресекат пешеходната пътека, с гневна скорост пред тях спря бял брониран, небрандиран автомобил с включени полицейски сирени. Изскочиха четирима с маски и натръшкаха групичката на земята. Имам непосредствен, който работи в системата на Министерство на вътрешните работи и от него знам, че това са колите на антимафиотите.

След секунди на мястото пристигнаха още 3 полицейски автомобила. Имаше пъклен доста униформени. Натикаха трите момчета и момичето в бронирания джип и бързо ги откараха в посока бул. „ Христо Ботев ”, евентуално в постройката на ОД на Министерство на вътрешните работи в Бургас ”, споделя Николай Тонев.

Появата на антимафиоти е необикновена и демонстрира, че става въпрос за нещо доста по-сериозно от няколко младежи с опиати, както в началото се подозираше.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР