Николай Нейчев заби 8 гола и беше избран за играч

...
Николай Нейчев заби 8 гола и беше избран за играч
Коментари Харесай

Николай Нейчев стана играч на мача при дебюта си норвежката Първа лига

Николай Нейчев заби 8 гола и беше определен за състезател на мача при дебюта си в норвежката Първа лига за своя нов тим от Лилехамер. Тимът на българина победи водача в класирането Викинг ХК с един гол разлика 33:32. След като до неотдавна беше състезател на третодивизионния Скогн, който беше в зоната на изпадащите, Нейчев се причисли към различен тим борещ се за оцеляване, само че във първа дивизия. С оставащи 6 мача до края на шампионата ЛФХ09 (Лилехамер) се надяват с привличането на българина да съумеят да се спасят от изпадане в долното равнище. За момента отборът заема предпоследна позиция, като зад него е единствено тима на Бодо (Бодо).

" Добър мач за нашия тим, в случай, че домакините бяха спрягани за тотални любимци. Съумяхме да вкараме 33 гола, което не бе предстоящо. Мачът вървеше гол за гол, само че малко след началото на втората част успяхме да дръпнем с 3-4 гола разлика и задържахме резултата. Лично за мен добър мач, означих 8 гола и получих приз за състезател на мача. Силно се надявам да продължим да играем по този начин и да запазим късмет за оставане в първа дивизия ", показа Нейчев.

На север Георги Атанасов разруши директния съперник за купата в Трета дивизия, като вкара 12 гола за успеха на своят Льодинген с 38:29. Шест гола добави и Кирил Савов. Така нашите момчета се нуждаят от още една победа, с цел да подсигурят купата и плейофен мач за качване в по-горното равнище.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР