Николай НанковНиколай Нанков е министър на регионалното развитие и благоустройството

...
Николай НанковНиколай Нанков е министър на регионалното развитие и благоустройството
Коментари Харесай

Нанков откри кампанията на ГЕРБ в Ловеч: Най-големият ни опонент днес е апатията

Николай Нанков  Николай Нанков Николай Нанков е министър на районното развиване и благоустройството до 31 август 2018 година Той е откри акцията на в Ловеч. 

" Днес откриваме седмата за последните близо 4 години акция и в края й би трябвало да закрием пагубния за страната цикъл от избори през няколко месеца. Вече загубихме окончателно цялостен един мандат – 4 години, пропилени в безплодно гневно опълчване. Резултатът е, че с подобен метод на водене на политика се унищожи  доверието на жителите.

Най-големият ни конкурент през днешния ден е апатията и ние от, като най-голямата, най-стабилната и виновна партия, ще се борим с нея.

Ще водим диалог не с политическите ни съперници, а с  хората. Ще им разбираем по какъв начин ще повишим приходите им, по какъв начин ще подобрим качеството на живот, какво предлагаме да съградим във всяко обитаемо място и по какъв начин ще го реализираме.

Гарантираме сигурност и непоклатимост, от които България толкоз се нуждае в свят, раздиран от спорове и рецесии.

Гражданите чакат умело държавно управление, което да работи за успокоение, предвидимост, справяне с миграционния напън, повишение на приходите, развиване на инфраструктурата, продължение на програмата за саниране, грижа за образованието, опазването на здравето.

Ние от подсигуряваме с имената на най-ярките си персони и несъмнено на нашия водач Бойко Борисов, че имаме потенциала да работим за това. "

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР