Николай Нанков, фейсбукВ последния ден на предизборната кампания искам да

...
Николай Нанков, фейсбукВ последния ден на предизборната кампания искам да
Коментари Харесай

Николай Нанков: Кирил Петков и Асен Василев са пародия на Дон Кихот и Санчо Панса 

Николай Нанков, фейсбукВ последния ден на предизборната акция желая да благодаря на жителите за доверието към ГЕРБ-СДС, което усетих при срещите с тях. И да ги уверя, че ние знаем какъв брой скъпо е то. Няма да го счупим, нито ще го предадем!Голямата ни разлика с съперниците е, че за нас политиката е най-мощният инструмент за решение на проблемите на хората. И това не са голи предизборни приказки – тъй като направеното при ръководствата ни остава и хората го употребяват в всекидневието си.
Много грозни офанзиви имаше против нас, като еманацията им беше противозаконният арест на водача ни Бойко Борисов. Много човешки ориси бяха разрушени и доста хора бяха излишно охулени при „ изчегъртването “ на ГЕРБ.

Българите се убедиха с времето, че всичко е било политическо „ дрънчене на оръжия “ без никакви доказателства. Промяната заливаше ефира с анти-ГЕРБ фойерверки. Но какво получиха жителите от Промяната – подправени зрелища и галопираща инфлация. Получиха една подигравка на Дон Кихот и Санчо Панса – Кирил Петков и Асен Василев, които в този момент обикалят страната с пъстрота рейс „ Росинант “, измислят си вятърни мелници и водят безплодни борби с тях. А действителните проблеми на хората не просто не получават решения. А се усилват от ден дневно.

Заради проваленото ръководство на Промяната за първи път от десетилетия българите заживяха със страха от мраз и апетит, като при Виденовата зима – възприятие, което всички се надявахме да е останало в предишния век дружно с политиците, които го провокираха.

В неделя е времето да кажем: Стига опити! На България е нужно устойчиво държавно управление, което с изключение на управнически потенциал за справяне с рецесиите, донесени от Промяната, би трябвало да има и доверието на евроатлантическите ни сътрудници.
Ангажиментът, който поемаме, е, че ще поставим оптимални старания българите още веднъж да заспиват умерено. Без боязън за утрешния ден.
Гласувайте с номер 24 за коалиция ГЕРБ-СДС!
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР