Николай Костадинов от раз“, отново на първи тур, спечели вота

...
Николай Костадинов от раз“, отново на първи тур, спечели вота
Коментари Харесай

Н. Костадинов: Развитието на Варна и Владиславово ще продължи само ако Портних отново стане кмет

Николай Костадинов „ от раз “, още веднъж на първи тур, завоюва вота в Район „ Вл. Варненчик “ и трети мандат ще е кмет на един от най-бързоразвиващите се квартали във Варна:

Само с отговорно държание на сътрудниците от община Варна, отпред с кмета Иван Портних, успяхме да наложим и след това да възстановим ударния ритъм на работа – с оглед и на „ забавните времена „ които ни сполетяха: липса на Държава за близо 3 година, ковид-пандемия и даже война.

Ролята на кмет като него е неоценима. Благодарение на далновидността му довършваме ремонта на „ Кайсиева градина “. Община Варна тегли преференциален заем разследване на високия си кредитен рейтинг. А помощ от страната по този начин и не дочакахме.

И отново да кажа – за 3 година нито стотинка от оперативни стратегии и от държавния бюджет не са помогнали на общините, само че се надявам оперативните стратегии да стартират да се отварят и част от тях да обезпечат средства за тези поправки. Във „ Владиславово “ главните пътни артерии ще бъдат актуализирани и за това главната заслуга е на Иван Портних.

Няма да не помни по какъв начин построихме спортния комплекс – рисувахме го с кмета Иван Портних на лист А4 – по какъв начин ще наподобява! Ето, подготвен е, повече от две години към този момент е обичано място на съкварталците. А преди него имахме единствено един парк, за жалост – не доста огромен.

Въпреки спънката от партийни вождове, които към този момент са на национално ниво, напълно рехабилитирахме IV микрорайон. Още 2016 година можехме да създадем „ Кайсиева градина “, само че не срещнахме схващане и средствата трябваше да се пренасочат точно натам. Това се случи по „ Региони в напредък “. Така във Варна и с поддръжката на Иван Портних се случи и първото изцяло възобновяване от подобен вид в регион в страна.

Благодарения на напъните ни се реализира и главният ни приоритет – поддръжката на развито гражданско общество и дотъкмяване на всичко, което сме почнали в Район „ Владислав Варненчик “. Решаваме проблемите на съкварталците и те го оцениха.

Но развиването на Варна и Района може да продължи единствено и само в случай че Иван Портних още веднъж бъде определен за кмет на Варна. Иначе връзката сред регионите и община Варна ще се загуби и бързо ще угасне възобновеният ударен ритъм на работа в целия град!

А от това, ясно е, губим всички и най-много – варненци!
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР