Николай Колев – Босия нахвърля няколко теми, но не даде

...
Николай Колев – Босия нахвърля няколко теми, но не даде
Коментари Харесай

Николай Колев не даде факти, които да проверим, обяви председателя на временната комисията "Босия"

Николай Колев – Босия нахвърля няколко тематики, само че не даде никакви съответни данни и обстоятелства, които да бъда тествани, това сподели през днешния ден по " Нова телевизия " ръководителят на краткотрайната парламентарната комисия, която би трябвало да вземе ограничения, с цел да спре дисидентът гладната си стачка Станислав Иванов.

Той добави, че от придружавали Николай Колев хора, измежду които сегашен чиновник на ИААА и някогашен шеф на нейния софийски офис, въпреки всичко комисията е получила съответни сигнали, които са бири изпратени до основния прокурор и министърът на превоза. " Осем сигнала изведохме ", изясни Станислав Иванов.

Според него, особено при изпитите за брошура, корупция към този момент няма по какъв начин да има.

Николай Колев - Босия е гладна стачка към този момент близо месец и половина. Той настояваше за оставка на транспортния министър и прекъсване на корупцията при приемане на шофьорски книжки. На конференция при започване на седмицата Босия изиска също кръгла маса от жители, определени от Народното събрание да сътвори процедури за образуване на програмен парламент и сформиране на програмно държавно управление, които да заменят сегашните две институции.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР