Николай Гюров е независим кандидат за кмет на софийския район

...
Николай Гюров е независим кандидат за кмет на софийския район
Коментари Харесай

Николай Гюров, кандидат за кмет на Панчарево: Проблемът на района е възстановяването на земеделските земи

Николай Гюров е самостоятелен претендент за кмет на софийския регион Панчарево. Той отива на балотаж против досегашния кмет, повдигнат за нов мандат от ГЕРБ, Димитър Сичанов. На първия тур Гюров събра по-голяма поддръжка от съперника си. В последните 12 години Николай Гюров беше кмет на село Бистрица от ГЕРБ. Той е прочут и с това, че играе футбол в локалния " Витоша " - Бистрица, където рита и министър председателят Бойко Борисов.

Г-н Гюров, още веднъж сте претендент за кмет - този път на регион Панчарево. Защо обаче решихте да се кандидатирате като самостоятелен в случай, че 12 години бяхте кмет на Бистрица от ГЕРБ?

Кметът би трябвало да е без значение лице, да е равно далечен от политическите партии. Само по този начин може да е потребен на жителите, на жителите на съответното обитаемо място. А и когато човек се употребява с доверието и поддръжката на хората, партийната поддръжка отива на втори проект.

А това, че не сте с ГЕРБ, а против ГЕРБ повече оказва помощ или повече пречи?

Нямам особени терзания от това, че не съм партийно подсилен. Хората ме познават добре, познават политиките ми през последните години, които демонстрират, че съм мощно еманципиран човек. А във връзка с това, че вземам участие в надпреварата с ГЕРБ - сходна картина виждаме на територията на съвсем всички региони в Столичната община. Моята кандидатура е единствената самостоятелна, която се изправя против представителя на ГЕРБ, а и тръгваме от първа позиция. Това ни прави по-различни от всички останали.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР