Николай Дренчев, депутат от Възраждане, поема парламентарната комисия за контрол

...
Николай Дренчев, депутат от Възраждане, поема парламентарната комисия за контрол
Коментари Харесай

Депутатът с блицкрига в Украйна поема комисията за контрол над службите

Николай Дренчев, народен представител от " Възраждане ", поема парламентарната комисия за надзор над службите за сигурност. То се прочу с едно свое присъединяване в " Панорама " по Българска национална телевизия, в което съобщи, че единственият му укор към Владимир Путин е, че не направил блицкриг в Украйна.

Че Дренчев ще е ръководител се разбра от едно официално известие на ръководителя на Народното събрание Росен Желязков.

Пълното название на комисията е Комисията за надзор над службите за сигурност, използването и потреблението на специфичните разследващи средства и достъпа до данните по Закона за електронните известия.

Според разпоредбите за самата комисия тя се формира на паритетен принцип и се ръководи на ротационен принцип за една парламентарна сесия съгласно числеността на парламентарните групи.

Така до момента ръководители бяха Даниел Митов (ГЕРБ) и Бойко Рашков ( " Продължаваме промяната-Демократична България " ), като Рашков размени непринудено отдръпналия се поради неуспеха на промяната му в службите съпредседател на Демократична България Атанас Атанасов.

Групата на " Възраждане " е третата по величина в Народно събрание.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР