Николай Дойнов и семейството му се къпят в лукса на

...
Николай Дойнов и семейството му се къпят в лукса на
Коментари Харесай

Ники Дойнов, журналистът с най-високата заплата у нас – 20 бона, живее в невиждан лукс

Николай Дойнов и фамилията му се къпят в лукса на нов апартамент. Баровското 4-стайно жилище на 48-годишният водещ на стойност към 500 000 лева е наоколо до скандалната кооперация на „ Артекс ”, където живее Цветан Цветанов. Двамата към този момент са комшии в влиятелния столичен квартал „ Изток ”, където живеят и други родни звезди. Сделката била изповядана в средата на 2019 година, само че обзавеждането лишило няколко месеца на семейство Дойнови.

През лятото на 2019 година Ники и брачната половинка му Петя бяха видяни от папараците ни до момента в който правеха оглед на бъдещия си дом. Тогава огромното строителство на бутиковия затворен комплекс още не бе завършило. В очакване на акт 16 Дойнови правеха проекти за обзавеждането.

Интериорът на дома му, изработен от дизайнерска компания , е напълно в бели, бежови и млечнокафеви цветове, разкриват негови сътрудници, които са му гостували. Освен практичните дизайнерски мебели в жилището, в просторния апартамент 3-годишният му наследник Марко си има личен мини дом – дървена къщурка в детската стая. В нея има и вградено легло, където наследникът на тв звездата спи. Работохоликът Ники пък има личен кабинет с голяма библиотека и бюро. Столът му е финален вик на технологиите, предопределен за продължителна работа пред компютъра. Специално за брачната половинка си Петя, която е някогашен модел, водещият е поръчал многочислени големи огледала в антрето.

Всички уреди в дома им се ръководи посредством автоматизирана система „ Смарт хоум ”. Тя свързва между тях всички уреди и устройства в жилището, като разрешава ръководството им от отдалечено разстояние. Така от нюз рума Ники можел отдалечено да управлява температурата, осветлението и сигурността на жилището. Когато си е у дома, водещият управлявал функционалностите единствено с гласови команди. Системата „ Умен дом ” подсигурила успокоение на Дойнови, които постоянно пътували и отстъствали от вкъщи си. Те включвали осветлението нощем отдалечено, заблуждавайки възможните апаши, че са си у дома.

С последната си имотна облага Дойнов се подрежда на челните места в тв сектора по имотно положение. Сделката на Ники предизвиквала злоба у сътрудниците, му, които обитавали наследствени жилища в крайни столични квартали или са се заробили с ипотечни заеми за 5 петилетки. Екранната му партньорка Ани Саличи водещият на „ Здравей, България ” Виктор Николаев го водят по брой на парцели, жилищата им напълно не са по този начин първокласни, както домът на Ники. Дори апартаментът на новия началник от конкурентната Би Ти Ви Антон Хекимян не може да се мери с тузарското жилище, което Дойнов е купил за фамилията си. 36-годишният арменец населява скромна панелка в кв. „ Бъкстон ”, обзаведена от огромна верига евтини мебелни магазини, писа Уикенд.

Всъщност, става известно, че Ники Дойнов е журналиста с най-висока заплата в България сега. Тя му била дадена още преди 10 години от предходните притежатели на Нова телевизия и била непокътната от актуалното управление. Според мълвата, Ники получава рекордните 20 000 лв. на месец. По тази причина той може да си разреши да живее в невъобразим разкош.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР