Николай Денков трябва да се успокои, да се прибере в

...
Николай Денков трябва да се успокои, да се прибере в
Коментари Харесай

Пеевски към Денков: Да се прибере в кабинета си, да си научи домашното и да не ни излага

Николай Денков би трябвало да се успокои, да се прибере в кабинета си, да си научи домашното и да не ни излага. Това съобщи в Народното събрание пред публицисти ръководителят на ПГ на Движение за права и свободи Делян Пеевски, съобщи кореспондент на " ".

" Денков би трябвало види кой е верният и приет от света външен министър, както той е доста добър учебен министър. Видяхте Мария Габриел по какъв начин се оправи ".

Външната политика е нещо комплицирано, дано да бъдем справедливи - тя би трябвало да бъде министър председател и външен министър ", добави Пеевски.

Според него ротацията не е обречена и ще се случи. " Не си заслужава при изискване, че имаме постоянен парламент и държавно управление. Нека сътрудниците се успокоят, да седнат Габриел и Денков да си видят нещата и да създадем ротацията. Няма смисъл да се дискутира, тъй като това министерство (МВнР бел. ред) е на ГЕРБ. Не може да се желае едно министерство, с цел да бъде глас на някоя партия. Външно министерство е на България и единствено на нея и не може да бъде на никоя партия ", добави ръководителят на ПГ на Движение за права и свободи.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР