Николай Денков и Кирил Петков. Снимка: Кадър от видео В

...
Николай Денков и Кирил Петков. Снимка: Кадър от видео В
Коментари Харесай

Кирил Петков: В българската гора е слънчево и светло! Гответе се за реванш!

Николай Денков и Кирил Петков. Снимка: Кадър от видео

„ В българската гора е слънчево и ярко, зарежда с доста сила. Гответе се за реванш! “

Това написа Кирил Петков в профила си в обществената мрежа Фейсбук и разгласява видео от гората с него и Николай Денков

„ Здравейте от една гора в центъра на София. Искам първо да благодаря на всички гласоподаватели, които ни поддържаха! Ценим доста тяхната поддръжка. Това, което е значимо е демокрацията в България да продължи и ние ще бъдем поръчител за това. Ние ще се борим и за тези наши цели, които са доста значими за хората в България – увеличение на приходите, по-малко неравенства, нарастване на приходите на вложителите с национална поддръжка, повече грижа за образованието и опазването на здравето, където освен парите са значими, само че и качеството и достъпа на всеки един човек в България. Това са цели, от които ние няма да се откажем “ , безапелационен бе Николай Денков. 

Кирил Петков от своя страна разгласи :

„ Ние ще бъдем ясна съпротива на ръководството на ГЕРБ и ще се борим тъкмо за тези неща! Ще желаеме шерване на богатствата, ще се борим против всеки миг на корупция или кражба и ще създадем всичко допустимо, тъй че нашите промени, които сме заложили и мечтали да продължат. “

„ Но това, което желая да кажа е, че ние знаем, че част от разочарованието беше, тъй като не комуникирахме ясно с вас. Ето, започваме да споделяме. Казваме ясно, че преди да създадем нещо ще имате информацията от нас. Сега споделяме – без значение какво държавно управление предложи Борисов, ние ще бъдем съпротива! “, уточни още Кирил Петков . И добави:

„ Няма да им позволим нито за момент да помислят, че старите времена са се върнали. Гледайте реванша! “

Кога ще бъде свикано първото съвещание на 50-ото Народно заседание?

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР