Николай Чапански, автор и водещ фолклорни предавания по Радио Пловдив,

...
Николай Чапански, автор и водещ фолклорни предавания по Радио Пловдив,
Коментари Харесай

Младият певец Валентин Велчев подари първата си балада на св...

Николай Чапански, създател и водещ фолклорни излъчвания по Радио Пловдив,

Младият артист Валентин Велчев показа първата си балада за рождения си ден при започване на април. Поводът в действителност е специфичен, защото песента се назовава „ Мамо “ и той я посвети на дамата, която му е дала живота. Досега любимецът на Пирин Фолк се изявяваше единствено във фолклорния род, само че с дебютната си поп балада дава сериозна поръчка за развиване и отвън авторската фолклорна ария.

" Навръх рождения си ден правя подарък на моята майка най-скъпата си ария, която направих особено за нея, с цялото си сърце и душа! Мамо, ти си ме дарила с живот, грижила си се за мене в положително и в неприятно, дала си и дребното, което си имала, а аз ти сервирам в ария моите благодарности! Благодаря ти за това, че си постоянно по този начин всеотдайна, че постоянно си до мен и че не спираш да ме подкрепяш и да се раздаваш!

Благодаря на огромния ни композитор Пламен Велинов за прелестната ария, както и на най-търпеливия възпитател Радослав Стоименов за вокалната направа на песента ". Това написа във Facebook Велчев, който приготвя и друга нова продукция.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР